Laatste nieuws
Twitter van Fondclub bekijken Het actuele weer bekijken Meldingen
2020
Het vluchtschema 2020

staat op de site. Dagfond, NPO en

ZLU Marathon zijn definitief.
Wij wensen U veel succes.

Bent U nog geen lid, doe dit snel!
 
Chateauroux is afgelast
1-7-2015 19:32:32

Chateauroux is afgelast.

Commentaar op de afgelasting Chateauroux door afdeling 6

Vandaag heeft het bestuur van onze afdeling besloten de vlucht Chateauroux af te gelasten. Het bestuur van de fondclub heeft alles in het werk gesteld om hen van dit voornemen af te houden en een alternatief voorgelegd om vrijdag in te korven voor een vlucht op zondag van 500 kilometer kortste afstand van de afdeling. De temperaturen zijn zondag redelijk. Op de afdelingsvergadering van 15 januari 2015 is zelfs een voorstel aangenomen dat vluchten niet op voorhand zullen worden afgelast.

Ondanks onze inspanningen is de afdeling van mening dat de vlucht geen doorgang kan vinden en is van mening dat de voorstellen van onze zijde niet "breed gedragen "worden. Het bestuur van de fondclub heeft deze materie diverse malen met de leden besproken, de leden die dus juist op deze vluchten inkorven, en vraagt zich af waar deze veronderstelling van het afdelingsbestuur op is gebaseerd. U zult begrijpen dat wij uitermate teleurgesteld zijn in de opstelling van het afdelingsbestuur, dat geen enkele poging heeft gedaan om via de fondclub de meningen van de deelnemers te inventariseren.

Het bestuur hecht eraan u te doen weten dat alles in het werk is gesteld een alternatief te bieden om dit weekend een dagfondvlucht mogelijk te maken maar geen enkel gehoor heeft gevonden voor de aangedragen voorstellen.

Namens het bestuur,
Fred Kramer

<<< terug
Wij bedanken de sponsors
Zonder sponsors, geen duivensport! Sponsor worden? Informeer naar de mogelijkheden >