Laatste nieuws
Twitter van Fondclub bekijken Het actuele weer bekijken Meldingen
2020
Het vluchtschema

wordt langzamerhand samengesteld.
NPO Marathon en de ZLU vluchten
staan vast.
Het wachten is op de dagfond-
en de jonge duivenvluchten.
 
Michel Verweij komt naar PV Heemskerk op 22 februari 2020
12-2-2020 17:40:35

Peter de Haan en Michel Verweij al jaren top spelers op de marathon , zowel ZLU als overnacht, op zaterdag 22 februari komt Michel bij PV Heemskerk vertellen hoe hij de duivensport ziet en hoe zijn hok is opgebouwd , niet alleen interessant voor marathon spelers maar ook voor de programma spelers , Michel heeft immers al jaren ervaring in de duivensport met zowel vliegen als kweken

Zaterdag 22 februari heb je de gelegenheid deze man persoonlijk te ontmoeten in het inkorflokaal van onze vereniging P.V.Heemskerk aan de lijnbaan 93 1969 ND te Heemskerk. Hij zal ons vertellen hoe hij tot al die grote prestaties met zijn duiven komt en uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

De zaal gaat open om 14.00 uur en Michel start om 14.30 met zijn verhaal. Om een indicatie te hebben hoeveel belangstelling er is, graag even aangeven of je komten eventueel met introduc├ęs, dat kan per Mail of per app (verenigingsleden).  Mail naar [email protected] of [email protected]  wel graagvoor 15 februari .

Na afloop is er een verkoping van bonnen (12 bonnen) van liefhebbers van kring 3 afd. 6 die in 2019 een eerste hebben gespeeld , de voorverkoop hier van staat op http://www.duiven.net.

Hopelijk tot zaterdag 22 februari, Het Bestuur P.V.Heemskerk

Verweij-de Haan

<<< terug
Wij bedanken de sponsors
Zonder sponsors, geen duivensport! Sponsor worden? Informeer naar de mogelijkheden >