Laatste nieuws
Twitter van Fondclub bekijken Het actuele weer bekijken Meldingen
2020
Het vluchtschema

wordt langzamerhand samengesteld.
NPO Marathon en de ZLU vluchten
staan vast.
Het wachten is op de dagfond-
en de jonge duivenvluchten.
 
Oproep met betrekking tot de vlucht Peronne
21-4-2015 13:22:18

Sportvrienden,

Onderstaande mail ontvingen de verenigingen van de secretaris van ons afdelingsbestuur. Op de laatst gehouden ledenvergadering heeft de fondclub gepleit voor een nacht mand voor de midfondvluchten. Het afdelingsbestuur tracht te inventariseren in hoeverre er belangstelling bestaat bij de nestspelers om van deze gelegenheid gebruik te maken. Namens het bestuur van de fond club verzoek ik jullie te reageren op deze mail.

Fred Kramer


E-mail van de afdeling

Geachte verenigingen en leden,

Zoals in de A.L.V. beloofd hebben we bekeken of we, de eerste midfondvlucht Peronne op 09-05-2015 met 1 nacht mand kunnen vervoeren. Daarom willen wij inventariseren om aan te geven hoe uw mening hierover is.

Wij hebben dus
1. Peronne met 1 nacht mand voor de gehele afdeling (we rijden dan met 2 chauffeurs) Dit is hoofdzakelijk een wens van de fondspelers.

Indien men deze optie afwijst, kunnen we indien er genoeg belangstelling is bij de overnachtfondliefhebbers op vrijdag 1 wagen inzetten om naar Peronne te gaan. Wel is het dan zaak om in te schatten hoeveel manden er, bij benadering, kunnen worden verwacht. U begrijpt dat we niet voor 15 manden een wagen kunnen inzetten.

Graag uw mail met verenigingsnummer en of u voor of tegen 1 nacht mand bent. Wij willen ook graag weten met hoeveel manden u op vrijdag inkorft als we voor de fondspelers, een extra wagen laten rijden op vrijdag. Deze graag z.s.m. maar uiterlijk voor 26 april bekend maken. Daarna zal ik u berichten hoe de afloop is en eventueel een vervolg hieraan geven.

Verzenden naar: [email protected]

Met vriendelijke groet, Tiny van Santen, secretaris.

<<< terug
Wij bedanken de sponsors
Zonder sponsors, geen duivensport! Sponsor worden? Informeer naar de mogelijkheden >