Laatste nieuws
Twitter van Fondclub bekijken Het actuele weer bekijken Meldingen
2020
Het vluchtschema 2020

staat op de site. Dagfond, NPO en

ZLU Marathon zijn definitief.
Wij wensen U veel succes.

Bent U nog geen lid, doe dit snel!
 
Word lid !
14-3-2016 18:45:00

Over enkele weken gaat het seizoen weer van start en in het laatste weekend van mei zijn de dagfondvliegers al aan de beurt om de degens te kruisen. Half juni beginnen de marathonvliegers met de koniginnenvlucht St. Vincent. Hoogste tijd om alle aandacht aan de duiven te geven, maar zeker ook om uw lidmaatschap van de fondclub te verlengen of om u als nieuw lid te mogen verwelkomen.

Wat heeft de fondclub u te bieden? Heel veel! Gratis prijzen op vier vluchten, zonder enige inleg. Ook het meedoen kost u geen cent meer. Dit jaar euro 2400 prijzengeld op de vluchten St. Vincent, Bordeaux(Agen) ZLU, Bourges en de jonge duivenvlucht Peronne. U doet automatisch mee als u lid bent van de fondclub en hebt recht op de prijzen van 300, 200 respectievelijk 100 euro voor de nummers 1,2, en 3, ongeacht of het uw bovenste of laatste van de lijst is. U hoeft niets in te vullen, dus gemakkelijker kan het niet. U doet altijd mee. Natuurlijk kunt u de uitslag direct na het uitslaan nazien op onze website www.fondclubnh.nl. Van de winnaars wordt een reportage geplaatst op de site en meerdere landelijke sites en bladen. Laat het niet gebeuren dat u een reportage en een flinke geldprijs mist !

Op zaterdag 26 november vindt de feestelijke huldiging plaats in hotel-restaurant "De Prins "te Westzaan met een gratis buffet voor u en uw partner.

Wat moet u nu doen: Maak 20 euro contributie op rekeningnummer NL 45 INGB 0002433231 ten name van de Fondclub Noord-Holland, onder vermelding van uw lidnummer. Denkt u eraan dit vooral te doen voor 15 mei, dus voor de eerste dagfondvlucht. Nog beter: Doe het nu.

Veel succes en plezier toegewenst tijdens het aanstaande vliegseizoen !

Bestuur Fondclub Noord-Holland

<<< terug
Wij bedanken de sponsors
Zonder sponsors, geen duivensport! Sponsor worden? Informeer naar de mogelijkheden >